top of page
  • Albert de Heer | KRZV De Maas

Vooruitblik Volvo Ocean Race 2018


©volvooceanrace.com

Onze geliefde sport staat aan de vooravond van opnieuw een spannend avontuur rond de wereld maar ook van een metamorfose - Tom Touber

Zeezeilers en Oranjefans opgelet! Vooruitblik Volvo Ocean Race 2017 | 2018 - Nieuwe ontwikkelingen in Zeilsport

Vrijdag, 29 september 2017 geven Tom Touber (r) en Maurice Paardekooper (l) een inspirerende vooruitblik op de komende editie van de Volvo Ocean Race waar dit jaar maar liefst twee Nederlandse teams aan deelnemen. De presentaties geven tevens een verrassend en leerzaam kijkje in de actuele en toekomstige ontwikkelingen van de topzeilsport.

Tom Touber

Was tot voor kort COO van de Volvo Ocean Race en na 19 jaar de race en teams te hebben geleid, nu weer actief als consultant in het bedrijfsleven, en uiteraard intensief betrokken bij de finish in Den Haag en vernieuwing in de topzeilsport.

Maurice Paardekooper

Topcoach van medaille winnende olympische zeilcampagnes en teams in de Volvo Ocean Race. Zowel team ABN-AMRO als team Delta Lloyd heeft hij terzijde gestaan. Na twee Olympische Spelen voor het Engelse olympische team is Maurice nu weer actief voor het Nederlandse Watersport Verbond voor de high-performance klassen.

Programma 29 september 2017

Locatie: Sociëteit KRZV De Maas, Veerdam 1, Rotterdam

Borrel: vanaf 18.00 uur

Diner & Presentatie: 19.00 uur (kosten diner incl. glas wijn en koffie EUR 25,00 p.p.)

Aanmelden: via eigen club of sociëteit liefst voor 20 september 2017

Annuleringen: geen restitutie voor annuleringen na 25 september 2017

Introducés: dienen zich te laten begeleiden door een lid

bottom of page